Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем голям със скоростите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от milenamr
    Да , определено това си е хронична "болест" на 33-ките,но тя е от тези болести с които се живеее 100 години(най-малко)
    И при мен го има абсолютно същия проблем.Аз обаче съм им намерила цаката как да ги включвам така ,че да не се получава това"прихрупване".Знам , че си е строго специфично настроението на скоростите при всяка 33 -ка, но ето го моя конкретен вариант :
    -Първа я включвам много бавно и лоста го вкарвам плътно в ляво.
    -За задна по същия начин само че лоста плътно в дясно (ако случайно усетя, че няма да захапе от първия път(за задна става въпрос)и включвам първа, после задна и всичко заспива) Може да изглежда леко сложно на пръв поглед, но всъщност е супер елементарно и се свиква лесно и после няма никакви проблеми
    При мен става по следния начин ПАРВО включваш ВТОРА - след това първа . За задна скорост или трета или пета (която влезе ) и след това задна - гарантирам че няма хъркане и хрупане ..... Гадно е обаче като се качиш на друга кола и си свикнал с товзи вид включване - след време го правиш несъзнателно !!!!!! Много хора съм шашкал с тези "маневри" на скоросният лост ....
    Алфа 33 - 1.4 I.vE.ta BOXER - 92г - изгубена завинаги
    Мерцедес С180

Comment

Алеле ама вярно трамвай Давам безплатни кръгчета с колицата ми да видите кво са скорости
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
      Alfa Romeo 33

Comment

vikoalfa аз съм първия навит които иска да ти пробва скоростите!
        Нали ще ми я отстъпиш да я тествам как включва от 1-ва до 3-та???
        Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Няма проблем
          Ама чупи-прави :P
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
          Alfa Romeo 33

Comment

Това с междинната газ (както каза MrX) помогна при превключване от трета на втора предавка. На първа когато я включвам бавно се получава без хъркане но повечето пъти на светофара няма толкова време а пък на задна упорито си хърка каквото и да правя. Ще провбвам начина на _Krasi с трета или пета и след това задна и ще пиша дали има промяна.
            Много ви благодаря за съветите !
            33 1.4i 94` Trofeo

Comment

EEEEEEE !!!!! Какво стана с тези скорости ? Нещо ме гложди женско любопитство
              Алфа 33 - 1.4 I.vE.ta BOXER - 92г - изгубена завинаги
              Мерцедес С180

Comment

Working...
              X